İsmet Süder Ayşe Ünlüce'yi işaret etmişti

CHP'nin Eskişehir Büyükşehir adayı Ayşe Ünlüce mi oluyor?medyamidas.com yazarı İsmet Süder 2 Aralık'taki yazısında Ayşe Ünlüce'yi işaret etmişti...

SİYASET 10.01.2024, 22:14 10.01.2024, 22:24
İsmet Süder Ayşe Ünlüce'yi işaret etmişti

CHP'de birçok adayı ve Eskişehir adaylarının bu gece açıklanması beklenirken, CHP MYK'da Eskişehir Büyükşehir için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin eski Genel Sekreterİ Ayşe Ünlüce'nin adının öne çıktığı  ve kabul edildiği iddia edildi, Parti Meclisi'nde de onay alırsa Ayşe Ünlüce'nin aday gösterileceği belirtiliyor. 

Yılmaz Büyükerşen'in eğer kendisi aday gösterilmezse, Eskişehir Büyükşehir adayı olmasını istediği isim olara gündeme gelen Ayşe Ünlüce ile ilgili CHP'nin eski il başkanlarından, medyamidas.com yazarı İsmet Süder 2 Aralık 2023 tarihinde "Ayşe Ünlüce işaret fişeği mi?.." başlıklı dikkat çekici bir yazı kaleme almış ve Ayşe Ünlüce'nin genel sekreterlik görevinden mecvlis üyeliği adaylığı için istifasının anlamına ve Büyükerşen ile bağlantısına dikkat çekmişti... 

İşte o yazı... 

"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için siyasi partiler aday adaylarını kayıt altına alarak faaliyetlerini hızlandırırken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin CHP den belediye meclis üyeliği için görevinden istifa etmesi dikkatimizi çekti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği zaten çok önemli bir makam... O makamı uhdesinde bulunduran birisi belediye meclis üyeliği için o makamı kolay kolay boşaltmaz.

Sizin de aklınıza Yılmaz Büyükerşen’in B planı, hatta C planı geliyor değil mi?

Biz şimdilik bu kadarını söyleyelim, yeri ve zamanı geldiğinde devam ederiz…"

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@