banner163

Emine Edizgil'den adaylık açıklaması

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil'den adaylık açıklaması...

SİYASET 18.12.2022, 14:35 18.12.2022, 14:39
Emine Edizgil'den adaylık açıklaması

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, parti binası önünde düzenlediği kalabalık katılımlı basın açıklaması ile 15 Ocak’ta yapılacak kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Emine Edizgil yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından 5 ay önce il başkanlığı görevine getirildiğini belirterek, "Göreve geldiğimden bu yana kimseyi ayrıştırmadan, masa başında değil sahada çalıştık. Partimizin başarısı için dava arkadaşlarımla beraber büyük mücadele verdik. Göreve geldiğimizden beri, partimizin başarısız olmasını isteyenlerin tuzaklarıyla karşılaştık ancak hiçbir zaman onların seviyesine inmedik. İYİ Parti'yi Türkiye’de ve Eskişehir’de iktidara taşıyacak olanlarız. Partimizin herkesi kucakladığı bir yapıya taşıyabilmek, ülkemize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam etmek için il başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum" dedi. 

Emine Edizgil'in açıklamasına İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal ve çok sayıda partili katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@