Erdoğan'la görüştüler... 'Eskişehir'e hayırlı olsun' diyerek paylaştılar

AK Parti Eskişehir milletvekilleri ve Eskişehir heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi... "Eskişehir'e hayırlı olsun" diyerek paylaştılar...

SİYASET 26.12.2023, 13:44 26.12.2023, 13:56
Erdoğan'la görüştüler... 'Eskişehir'e hayırlı olsun' diyerek paylaştılar

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, il yöneticileri ve Eskişehir heyeti 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi, temayül kapsamında istişarelerde bulundu. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "AK Parti Genel Merkez’imizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında; Eskişehir il heyeti olarak bir araya gelerek, yerel seçimlere yönelik temayül ve istişare toplantısını gerçekleştirdik. Eskişehir’imize hayırlı olsun" dedi. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan da, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "31 Mart 2024 yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Eskişehir’imiz için temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Ülkemiz, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan bu toplantı sonrasında Eskişehir'de Cumhur İttifakı adaylarının yarın veya bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@