Erhan Erden'den Seyitgazi'de 150 araçlık konvoyla gövde gösterisi

Cumhur ittifakı MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden, seçimlere 26 gün kala ilçenin en büyük mahallelerinden olan Bardakçı  Mahallesinde  yaklaşık 150 araçlık konvoyla karşılandı, il mitignlerini aratmayan bir kalabalığa seslendi ve projelerini açıkladı. 

SİYASET 04.03.2024, 22:40 04.03.2024, 22:44
Erhan Erden'den Seyitgazi'de 150 araçlık konvoyla gövde gösterisi

Cumhur ittifakı MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden, seçimlere 26 gün kala ilçenin en büyük mahallelerinden olan Bardakçı  Mahallesinde  yaklaşık 150 araçlık konvoyla karşılandı, il mitignlerini aratmayan bir kalabalığa seslendi ve projelerini açıkladı.

MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden, yaptığı konuşmada, Bardakçı Mahallesi'nde temeli  bir önceki  Cumhur ittifakı Belediye Başkanı döneminde atılan toplantı ve etkinlik  salonunu tamamlama sözünü  verirken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun da kazanması halinde ilçeye mezbaha  ve soğuk hava deposu getirileceğini ifade etti. 

Seyitgazi ve Kırka'ya tam donanımlı  Düğün Salonu, Canlı  Hayvan pazarı  kompleksi  yapacaklarını, yıllardır bekleyen imar ve konut sorununu çözeceklerini ifade eden Erhan Erden’in konuşması sık sık destek sloganlarıyla kesildi.

Erhan Erden, Seyitgazi’nin doğalgazın ilçenin tamamına verilmesi, Kırka-Seyitgazi arası yolun çift  şeritli  olmasının ardından Seyitgazi’nin çevresinin de değişeceğini anlattı. İlçeye EOSB’den yatırımcıların gelmesi için çabalarını ve Mermerciler Sanayi Sitesi kurulması noktasında göreve gelir gelmez projelerini hayata geçireceğini  söyledi.

Erhan Erden ayrıca, pazartesi günleri ilçe merkezinde kurulan semt pazarına kırsal mahallelerden ulaşımın bir önceki Belediye Başkanı Hasan Kalın döneminde ücretsiz olarak sağlandığını ama mevcut Belediye Başkanının göreve gelir gelmez bu uygulamayı kaldırıp kırsaldaki  vatandaşları  mağdur ettiğini  söyleyerek "Biz seçimi kazandıgımızda ilk meclis toplantısında yeniden Ücretsiz olarak bu hizmeti geri getireceğiz" dedi.

Erhan Erden konuşmasının  ardından tek tek Bardakçı Mahallesinde yaşayan vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek sohbet etti, 31 Mart yerel seçimlerinde  kendisi ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’na destek istedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@