banner163

Garip Yıldırım DSP'nin Odunpazarı adayı oldu!

Son olarak CHP'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Garip Yıldırım, DSP'ye geçerek Odunpazarı Belediye Başkan adayı oldu.

SİYASET 07.02.2024, 14:41 09.02.2024, 13:54
Garip Yıldırım DSP'nin Odunpazarı adayı oldu!

Eskişehir'de uzun yıllar hizmet veren, ESKİ'nin eski genel müdürlerinden Garip Yıldırım, geçtiğimiz genel seçimde CHP'den Eskişehir milletvekili aday adayı oluş ancak aday gösterilmemişti. 

Yerel seçim öncesi de CHP'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak başvuruda bulunan Garip Yıldırım'ın DSP'ye geçtiği ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı olmasının kesinleştiği öğrenildi. 

Konuyla ilgili görüştüğümüz Garip Yıldırım, DSP'den Odunpazarı Belediye Başkan adayı olacağını doğrulayarak, detaylı açıklamayı cuma günü düzenleyeceği basın toplantısında yapacağını söyledi.

Garip Yıldırım kimdir?

Eskişehir'de uzun yıllar Köy Hizmetleri Bölge Müdürü ve ESKİ Genel Müdürü olarak görev yapan tanınmış bürokratlardan Garip Yıldırım, geçtiğimiz genel seçimde CHP'de Eskişehir milletvekili aday adayı olmuş, yerel seçim öncesinde de CHP'ye Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@