Hamid Yüzügüllü: "Birlik ve beraberlik içinde Tepebaşı için çalışacağız"

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, AK Partili Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri ile grup toplantısına katıldı, projelerini konuştu. Yüzügüllü çeşitli ziyaretlerde de bulundu.

SİYASET 02.02.2024, 14:32 02.02.2024, 14:58
Hamid Yüzügüllü: "Birlik ve beraberlik içinde Tepebaşı için çalışacağız"

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri ile grup toplantısın katıldı, projelerini konuştu. Yüzügüllü çeşitli ziyaretlerde de bulundu. 

AK Partili Tepebaşı Belediye Meclisi üyeleri ile çalışmalara başladı

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, Tepebaşı Belediye Meclisi AK Partili meclis üyeleri ile grup toplantısı gerçekleştirdi, istişarelerde bulundu. 

Hamid Yüzügüllü toplantı ile ilgili paylaşımında, "Bugün bir diğer programımızda da Tepebaşı Belediyesi meclis üyelerimizle bir araya gelerek önemli bir grup toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantıda, Tepebaşımızın geleceği için önemli görüşmeler yapıldı ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Meclis üyelerimizin görüşleri ve önerileri, Tepebaşımızı daha yaşanılabilir bir kent yapma yolunda bize rehberlik ediyor. Birlik ve beraberlik içinde, Tepebaşı için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam" dedi. 

Yüzügüllü'den Eskişehirspor'a ziyaret

Hamid Yüzügüllü, Eskişehirspor'u da ziyaret etti ve Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yüzügüllü ziyaretle ilgili paylaşımında, "Eskişehir’in kalbinde, sporun ve dayanışmanın buluştuğu bir noktada, Eskişehirspor’un değerli Başkanı Erkan Koca ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelme şerefine nail olduk. Bu önemli buluşmada, Tepebaşı’nın geleceği ve sporun birleştirici gücü üzerine değerli fikir alışverişlerinde bulunduk. Ziyaretimiz sırasında, Tepebaşı AK Parti İlçe Başkanı Emre Aydın ve MHP İlçe Başkanı Faruk Duman gibi değerli dostlarım da bizlere eşlik etti. Birlikte, Eskişehir ve Tepebaşı için spora ve gençliğe olan inancımızı yeniledik" dedi. 

Pınar Turhanoğlu Gücüyener'e ziyaret

Hamid Yüzügüllü, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylarından Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener'i de ziyaret etti. Yüzügüllü ziyaretle ilgili paylaşımında, "Bugün davamızın daima savunucusu olan değerli arkadaşımız Avukat Pınar Turhanoğlu'nu ofisinde ziyaret ettik. Bu ziyarette Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın’da bana eşlik etti. Pınar'ın misafirperverliği ve sıcak karşılaması için derin minnettarlığımı ifade etmek isterim. Birlikte, Tepebaşı için daha parlak bir gelecek inşa etme yolunda ilerliyoruz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@