banner163

Hamid Yüzügüllü: Kadınlarımız Tepebaşı'nda da güçlenecek

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü: "Sivrihisarlı kadınlarla birlikte yaptığımız çalışmalarla kadınlarımızın gücünü ve neler yapabileceklerini tüm Türkiye’ye ve dünyaya gösterdik. Şimdi ise hem Eskişehir’de hem de Tepebaşı’nda çok daha iyilerini yapmak için geldim. Güçlü Kadın Mutlu Aile demektir."

SİYASET 08.03.2024, 15:47 08.03.2024, 15:51
Hamid Yüzügüllü: Kadınlarımız Tepebaşı'nda da güçlenecek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğine katılan Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü “Kıymetli kadınlarımızla gönül köprüleri inşa ettik” dedi. 

"Sivrihisarlı kadınlarla başardık, şimdi sıra Tepebaşı'nda... Güçlü kadın mutlu aile demektir"

Hamid Yüzügüllü yaptığı konuşmada, "8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyorum Bizlerin en büyük destekçisi, gücü siz değerli kadınlarımızsınız. Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yok. Biz bunu Sivrihisar’da gördük. Sivrihisarlı kadınlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarla kadınlarımızın gücünü ve neler yapabileceklerini tüm Türkiye’ye ve Dünyaya gösterdik. Biz Sivrihisar’dan 5 Devlet Sanatçısı çıkardık. Şimdi ise hem Eskişehir’de hem de Tepebaşı’nda çok daha iyilerini yapmak için geldim. Sizlerin destekleri ve gücü ile Tepebaşı’nda hizmet edeceğiz. Güçlü Kadın Mutlu Aile demektir. Bizde sizin gücünüzle birlikte Güçlü Kadın Güçlü Tepebaşı yaratacağız. Kadınlarımızın kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim, kadınlar gününüz kutlu olsun” diye konuştu. 

Hamid Yüzügüllü, ayrıca yayınladığı mesajda, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, yaşamımızın her alanında varlıklarıyla bize güç veren, ilham kaynağımız olan ve hayatımızın her köşesinde ışık saçan siz değerli kadınlarımıza kalpten bir teşekkür etmek istiyorum. Varlığınızla hayatımıza anlam katıyor, gücünüzle dünyayı daha yaşanılır kılıyorsunuz. Yüreğimiz bir, yolumuz açık olsun. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@