banner163

Hamid Yüzügüllü: Yaptıklarımız Tepebaşı'nda yapacaklarımızın teminatıdır

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Şirintepe ve Sazova mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzügüllü, "Tüm mahallelerimizin sorunlarına vakıfız. Bizim bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

SİYASET 25.03.2024, 20:37 25.03.2024, 20:44
Hamid Yüzügüllü: Yaptıklarımız Tepebaşı'nda yapacaklarımızın teminatıdır

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı nebi Hatipoğlu ile birlikte Şirintepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü “Biz 60 gündür ekibimizle birlikte Tepebaşımızda adım atmadık yer bırakmadık. Tüm mahallelerimizin sorunlarına vakıfız. Bizim bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Bu zaman kadar sizler vergilerini ödemişsiniz ama hizmet alamamışsınız. Bahane belediyeciliğine maruz kalmışsınız. Belediyeler ticaret hane değil. Belediyeler halkındır. O koltukta oturanlar ise size hizmet etmek zorundadır. Biz ekibimizle birlikte sizlere daha iyi hizmet etmek için yola çıktık. Göreve geldiğimizde yine sizlerle birlikte toplantılar yaparak en acil halledilmesi gereken sorunlara ele alarak tüm sorunları ortadan kaldırarak çözüme kavuşturacağız. Yapacağımız projelerle Biz değil, Tepebaşı ve Eskişehir kazanacak. Sizlere en iyi hizmeti ve ferah ortamda yaşam sürdürmek için tüm sorunların tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Sazova Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında da vatandaşlarla bir araya geldi. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında Hamid Yüzügüllü Sazova Mahallesi vatandaşları ile kucaklaştı ve ramazanlarını kutladı. Yüzügüllü “Sofralarımızın bereketlendiği, sevgimizin ve aşımızın paylaştıkça çoğaldığı bu mübarek Ramazan akşamında hemşerilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduk. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@