Hatipoğlu Ünlüce'ye seslendi: Korkma gel, halk her şeyi duysun!

Nebi Hatipoğlu, Emek'teki açılışta tv100'de beraber katılacakları canlı yayını erteleyen Ayşe Ünlüce'ye seslendi: Korkma gel, halk her şeyi duysun!

SİYASET 10.02.2024, 18:08 10.02.2024, 18:32
Hatipoğlu Ünlüce'ye seslendi: Korkma gel, halk her şeyi duysun!

Cumhur İttifakı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin tv100'de katılacakları canlı yayının ertelenmesi konusu gündemdeki yerini koruyor. Eskişehir heyecanla 12 Şubat'ta gerçekleşeceği açıklanan canlı yayını beklerken, CHP tarafı ve Ünlüce'nin erteleme talep ettiğinin açıklanması tartışma yaratmıştı. 

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp'in Emek Mahallesi'ndeki yoğun katılımlı seçim irtibat ofisi açılışında konuşan Nebi Hatipoğlu, Ayşe Ünlüce'nin kendisi ile canlı yayında karşı karşıya gelmekten korktuğunu savunarak, Ayşe Ünlüce'ye seslendi. 

"Eksik kalan hizmetlerimizi bir bir tamamlayacağız, bütün başkanlarımızla söz veriyorum"

Nebi Hatipoğlu yaptığı konuşmada, “Bugünkü Emek açılışımıza hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Eskişehir'de 25 yıldır süren ayrılıkçı politikaları inşallah 31 Mart'tan sonra sona erdireceğiz. Ayrılıkçı politikalar şöyle oldu Eskişehir'de: Eskişehir'de belli bir kesim, çok güzel yaşıyor. Eskişehir'de belli bir kesim çok güzel hizmetler alıyor. Şehrin belli bir kesimine belediyelerimiz hizmet ediyor. Ama buralara geldiğimizde, Emek'te, 71 Evler'de, Huzur'da, Fevzi Çakmak'ta ve Gündoğdu'da vatandaşlarımız Vişnelik'te aldığı Batıkent'te aldığı hizmetleri maalesef alamıyor. Çocuklarımız, evlatlarımız, Batıkent'teki hizmetleri bu bölgelerde alamıyor. Neden alamıyor dediğimizde de bu bölgelerden AK Parti'ye oy çıktığı için sizleri cezalandırıyorlar. Biz buna karşı geliyoruz. Bunu kabul etmiyoruz. İnşallah 31 Mart'tan itibaren özellikle bu mahallelere, Emek'e Huzur'a, 71 Evler'e, Fevzi Çakmak'a, Gündoğdu'ya gereken önemi vereceğiz. Eksik kalan hizmetlerimizi bir bir tamamlayacağız, bütün başkanlarımızla buradan hepinize söz veriyorum söz. Öncelikle Eskişehir'de son yeşil kalan yerimiz Vişnelik'te, Sümer'de Kızılyer’e imar verdiler. 5 kat inşaatlar yapılıyor. Altyapısı olmayan yere imar verdiler. Ama buralara geldiğimizde imar yok. Niye yok kardeşim? Bu mahallede yaşayanlar, bizim vatandaşımız değil mi? Sümer mahallesi'nde yaşayanlar bizim hemşerimiz de 71 Evler'de yaşayanlar, Gündoğdu'da yaşayanlar bizim hemşehrimiz değil mi?" dedi. 

"Kat artırımlarını vereceğiz, tramvayları artıracağız, suda indirim yapacağız"

Hatipoğlu, "İnşallah planlamalarımızı yaptık. Buralarda da inşallah istediğiniz, kat arttırımlarını vereceğiz. Söz. 71 Evler'de de vereceğiz, Gündoğdu'da da vereceğiz, Huzur'da da vereceğiz. Vatandaşlarımız hak ettiği hizmeti alacak. Ayrımcılık yapmayacağız. Biz, bugün hep vaatler veriyoruz. Suda indirim yapacağız diyoruz, 2 yıl içinde çeşmedeki suları içebileceksiniz diyoruz, tramvayları arttıracağız, ulaşımı rahatlatacağız, trafikte batçıklar yapacağız, tramvayı yer altına alacağız, buradan kanalizasyon sorununu çözeceğiz diyoruz. Karşı taraf ne diyor? CHP adayı ne diyor arkadaş? Bir de onu sorun. Hiçbir şey söylemiyor. Çiçek diyor, böcek diyor, başka hiçbir şey demiyor. Yapamazlar diyor, edemezler diyorlar. Biz bunların hepsini de size söz veriyoruz yapacağız sözdür arkadaşlar" diye konuştu.

Ünlüce'ye seslendi: "Televizyonda neden yapamadıklarını soracaktık. Gel televizyona, söz verdiğin gibi çık karşıma"

Hatipoğlu ayrıca, "Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi'nin başkan adayı geçen hafta televizyona çıkalım dedik. Televizyonda kabul etti. Pazartesi günü karşılıklı televizyona çıkıp sizin sesiniz olarak hesap soracaktık. Neden yapamadıklarını soracaktık. Bizler neler yapacağımızı anlatacaktık. Belediyenin bir aile şirketi olduğunu anlatacaktık. Ancak ayın 12'sindeki programa CHP adayı benim başka işlerim var dedi, gelemedi, gelmeyeceğini söyledi. Biz hazırız, televizyona da çıkmaya hazırız ,bekliyoruz. Buradan da kendisine sesleniyorum: Korkma gel, vatandaşlarımız duysun. Bu kardeşiniz, Allah'tan başka kimseden korkmadı bugüne kadar, hiçbir şeyden korkmaz. Gel televizyona, söz verdiğin gibi çık karşıma. Anlat bakalım 5 yıldır ne yaptın? Sen genel sekreterdin 5 yıldır. Eskişehir'de 5 yıldır hangi hizmeti yaptın? Vatandaşlarımız için hangi hizmeti yaptın? Suda ne yaptın? Ulaşımda ne yaptın? İmarda ne yaptın? Çık karşımıza anlat. Ama onlarda o yürek yok. Çıkamazlar karşımıza çıkamazlar. Eskişehirspor Eskişehir'in bir değeridir. Eskişehirspor'u da tekrar Süper Lig'e biz çıkarırız, biz. Hiç merak etmeyin arkadaşlar. Eskişehir'in suyuna da, sporuna da, trafiğine de, her şeyine ne problemi varsa bu ekip çözer. Cumhur İttifakı çözer. 5 yıllık kesintisiz bir iktidarımız var. Bu iktidar bir uyumlu bir belediye olduğu zaman tabii ki her iş çok kolay çözülecek. Hiç merak etmeyin. Sizler bizim arkamızda olun. Bu kardeşiniz sizi mahcup etmeyecek. Buradan söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@