Özkan Alp: 31 Mart akşamı Odunpazarı Belediyesi önünde buluşuyoruz!

Cumhur İttifakı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp'in Emek Mahallesi’nde Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını büyük ve coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

SİYASET 10.02.2024, 18:00 10.02.2024, 18:19
Özkan Alp: 31 Mart akşamı Odunpazarı Belediyesi önünde buluşuyoruz!

Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi’nde Emek Mahallesi Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nın Eskişehir’de çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’nde Emek Mahallesi Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Alana gelen vatandaşlar, milletvekili ve adayları; mehteran takımı, meşale, konfeti, alkış ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Açılışa; AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.



“31 Mart akşamı Odunpazarı Belediyesi'nin önünde buluşuyoruz”

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, “Buradan Gündoğdu'dan ta Osmangazi, Orhangazi'ye kadar selam söylüyorum. Artık Odunpazarı Belediyesi bugün görüyorum ki Emek'te 31 Mart akşamını bekliyor. Buradan yürüyüşümüze başlıyoruz. 31 Mart akşamı Odunpazarı Belediyesi'nin önünde buluşuyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak tek derdimiz var, hizmet etmek, çalışmak. Benim tek bildiğim iş, çalışmak, üretmek. Biz birlikte, beraber, biz olursak, beraber olursak, birlikte olursak çalışacağımızı biliyorum. Bizim tek derdimiz, hizmet etmek. Birlikte çalışacağız. Birlikte üreteceğiz, birlik, beraberlik içinde Odunpazarı'nın 85 mahallesine aynı eşitlikte, aynı hizmetleri götüreceğiz. Emek mahallesi, Eskişehir'in en büyük mahallesi. En çok hizmeti hak ediyor. Ama Eskişehir'in 85 mahallesine maalesef 10 yıldır Burhan Başkan'ın bıraktığı yerde kaldı. Odunpazarı'nda esnaf, Gündoğdu'daki vatandaş, Emek'teki, 71 Evler'deki, Orhangazi'deki, Vişnelik'teki, Kırmızı Toprak, Hamam Yolu'ndaki esnaf, herkes hizmet bekliyor. Bizim amacımız, hizmet etmek. Büyükşehir Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi ile birlikte Cumhur İttifakı olarak 14 ilçe ve büyükşehri alacağız" dedi.

"Eskişehir'i hak ettiği hizmetlere yeniden kavuşturacağız"

Özkan Alp, "Eskişehir'i hak ettiği hizmetlere yeniden kavuşturacağız. Eskişehir'i tekrar Türkiye'nin en güzel yeri, en güzel ülkeleri yapacağız. Sevgili dostlar, sevgili gönüldaşlar, bizim biliyorsunuz tek bildiğimiz, söylediğimiz gibi birlik beraberlikle çalışmak, üretmek. Emeklinin sorunu var, öğrenci şehri diyorlar, öğrencilerin sorunu var, altyapı sorunu var. O kadar çok sorun var ki. Pazar yerleri perişan. Kapalı pazar yerlerine ihtiyaç var. Emek'in iyi şeylere ihtiyacı var. Bütün sokakların, yolların, kaldırımların yeniden elden geçmesine gerek var. Kentsel dönüşüme ihtiyaç var, mahallelerin yeniden ayağa kalkmasına ihtiyaç var, iş çok olabilir ama öyle de düşünmeyin. Bunlar son beş senenin bir senesi çalışıyorlar. 5 senede bir ay. Biz öyle yapmayacağız. Bunlar 5 senede toplasanız 25 senede beş senede yapar. Ben seçimi aldığım gün sabah erkenden kalkıp hep birlikte çalışmaya başlayacağız, 5 yılda onların 25 yılda yaptıklarını yapacağız size söz veriyorum. Emek'ten aldığımız bu güç ile Odunpazarı Belediyesi'ne yürüyoruz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kendimi size, sizleri Allah'a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@