banner163

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor! Üst düzey bir istifa daha

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor! Meral Akşener'e bir şok daha... İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız da partiden istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET 19.06.2023, 12:26 19.06.2023, 12:29
İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor! Üst düzey bir istifa daha

İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız, gençlere hitaben çektiği bir video ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

2017 yılında Google’daki üst düzey yöneticiliğini bırakarak Türkiye’ye dönen İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız, kurucularından olduğu İYİ Parti’den istifa etti.

İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Yıldız, konuşmasında “Bilerek ya da bilmeyerek pek çok yönetici bu liyakatsiz düzenin devamını istiyor. Her şey kapalı kapılar ardında, ahbap-çavuş ilişkisi ile ilerlesin, başarı kriterleri belli olmasın. İşte hepsi bu. Hiçbir şey sorgulanmıyor. Özeleştiri yapılmıyor. Kimse yanlışını kabul etmiyor. Pek çok yönetici bundan memnun ama biz memnun değiliz” dedi.

Yıldız, gençlerin, siyasilerin seçimden seçime hatırladığı bir oy potansiyeli olduğunu hatırlatarak, kurulu düzeni değiştirmeyen, koltukları gençlere bırakmak istemeyen siyasilerin, gençlerin gündeminin, değerlerinin, dertlerinin mevcut Ankara düzenindeki sağır kulaklarda karşılık bulmadığını söyledi. Taylan Yıldız videoda, gençlerin sesi olmaya, onlar için projeler üretmeye, dünyayı yakalamış bir Türkiye hedefiyle siyasette mücadele etmeye devam edeceğini söyledi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@