Memleket Partisi Eskişehir adayı Eskici, Ayşe Ünlüce'ye seslendi: Oyları bölme, Atatürkçüler kazansın!

Memleket Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Eskici'den CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'ye çağrı: Oyları bölme, Atatürkçüler kazansın!

SİYASET 15.02.2024, 18:03 15.02.2024, 18:10
Memleket Partisi Eskişehir adayı Eskici, Ayşe Ünlüce'ye seslendi: Oyları bölme, Atatürkçüler kazansın!

Memleket Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Eskici yaptığı açıklamada, CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'ye "oyları bölmeme" çağrısında bulundu. 

"Eskişehir 5 yıl kaybedecek... Sayın Ünlüce oyları bölmemeli, bayrağı biz Atatürkçülere bırakmalı"

Salih Eskici yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Biz Memleket Partisi olarak Eskişehir’de son derece emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bir proje adayı değiliz. İlkelerimiz doğrultusunda projeler üretmeye ve bu projeleri Eskişehir Halkına sunmaya devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızda projelerimiz oldukça beğeni görüyor ve halkımızdan son derece güzel dönüşler alıyoruz. 
 

Bizler bu süreçte Eskişehir halkının iki kutuba sıkıştırılmasından ve dayatılmasından oldukça rahatsızız. Halkımızdan şunu bilmesini isterim. Bizler 3. Yoluz. Atatürkçü’lerin partisiyiz. Hiçbir zaman proje adaylığını desteklemiyoruz ve destelemeyeceğiz de.

Sayın Ünlüce, son derece eğitimli ve donanımlı bir başkan adayı. Ancak ona da sizler huzurunda seslenmek istiyorum. 1 Nisan sabahı adaylığı konusunda oldukça pişman olacak. Eskişehir 5 yıl kaybedecek. Bizler şu görüşteyiz; Eskişehir’in bırakın 5 yılı, kaybedecek 1 günü bile yok. Sayın Ünlüce’nin oyları bölmemesi gerektiğini, bayrağı biz Atatürkçü’lere bırakması çağrısını yapıyorum.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@