Ayşe Ünlüce programdan kaçmak için bahane mi üretiyor?

Cumhur İttifakı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'den karşılıklı yeni açıklamalar...

SİYASET 13.02.2024, 14:54 13.02.2024, 15:13
Ayşe Ünlüce programdan kaçmak için bahane mi üretiyor?

Cumhur İttifakı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce arasındaki tartışmalar sürerken, Ayşe Ünlüce'nün o paylaşımına Nebi Hatipoğlu'ndan cevap geldi. Hatipoğlu, Ayşe Ünlüce'nin yaptığı bir konuşmayı çarpıttığını savunarak, katılacakları canlı yayın programdan kaçmak istediğini söyledi. 

Ayşe Ünlüce, Hatipoğlu'nun sözleri hakkında tweet attı, yalan söylediğini savundu

Ayşe Ünlüce, sosyal medyadan Nebi Hatipoğlu'nun hesabını ekleyerek yaptığı paylaşımda, Nebi Hatipoğlu'nun yaptığı bir konuşmadaki ifadeleri ile ilgili, "Hiç utanmadan rahmetli eşim Aydın Ünlüce hakkında yalanlar söyleyecek kadar seviyesizleştiniz. Oğullarım ve ben sizi asla affetmeyeceğiz" dedi. 

Hasan Burgaz o konuşmanın videosunu paylaştı

Öte yandan Ayşe Ünlüce'nin paylaşımı sonrasında AK Partili Hasan Burgaz, sosyal medyadan Hatipoğlu'nun söz konusu konuşmasının videosunu yayınladı ve "Sırf Tv programına çıkmamak adına yaptığınız algılar size yakışmadı ..! Rahmetli eşiniz hakkında Nebi Beyin sarfettiği sözler videoda. Ne iftira var, ne de hakaret… Konuşmada sadece olan HAKİKAT ..!" ifadelerine yer verdi. O konuşmayı aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Hatipoğlu cevap verdi: "Rahmetli eşinize saygısızlık sayılabilecek bir ifadem yok, sadece belediyecilik kariyerinizin başlamasından bahsettim, neden rahatsız oldunuz? tv100'de karşılıklı tartışma tekliimi kabul etmekten pişman olduğunuz anlaşılıyor"

Nebi Hatipoğlu da, sosyal medya hesabından Ayşe Ünlüce'ye cevap verdi: "Sayın Ayşe Ünlüce, öncelikle rahmetli eşinize karşı saygısızlık sayılabilecek herhangi bir ifade kullanmadığım açık. Merhum üzerinden mağdurluk üretmeye çalışmak size yakışmaz ve fayda sağlamaz. İkincisi, merhum eşiniz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde başkan vekiliyken sizin belediyecilik tecrübeniz olmamasına rağmen aynı kuruma 1. Hukuk Müşaviri gibi önemli bir görevle başlamanız ve kısa süre içinde Genel Sekreter olmanız, dünyanın her ülkesinde etik bir sorundur. Ben belediyedeki sayısız örneği olan nepotismden bahsediyorum. Konuşmamda da yalnızca belediyecilik kariyerinizin başlamasından bahsettim. Eğer bunda bir sorun görmüyorsanız neden rahatsız oldunuz? Son olarak TV100'de karşılıklı tartışma teklifimi kabul etmekten pişman olduğunuz anlaşılıyor. Mevzuyu buraya getirmeden suhuletle programdan vazgeçtiğinizi söylemeniz yeterli olurdu. Teklifimi tekrarlıyorum: Gelin bu konu da dahil olmak üzere Eskişehir'in tüm sorunlarını canlı yayında yüz yüze tartışalım. Her ne olursa olsun seçim kampanyam süresince seviyeyi ve üslubu korumakta kararlıyım. Çünkü bir kavga değil, gerçek belediyecilik peşindeyiz."

19 Şubat'ta programa çıkacaklar mı? Ayşe Ünlüce tarihi neden öteliyor?

Yaşanan bu tartışmalar sonrasında Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce, tv100'deki canlı yayında karşı karşıya gelecek mi merak konusu. Hatipoğlu 9 Şubat'ta televizyona çıkmak isterken, tarih konusunda halen net bir açıklama yapmayan Ayşe Ünlüce programa çıkacak mı, çıkmayacak mı, sonuç ne olacak kamuoyunda merakla bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@