Nebi Hatipoğlu: Herkesin dertleriyle tek tek ilgileneceğim

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu: Herkesin dertleriyle tek tek ilgileneceğim.

SİYASET 08.01.2024, 17:23
Nebi Hatipoğlu: Herkesin dertleriyle tek tek ilgileneceğim

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir'de partililer tarafından karşılandı.

Nebi Hatipoğlu, Gar Düğün Salonu'nda gerçekleşen karşılama toplantısında partililerle bir araya geldi, aday ilan edilmesi sonrasın ilk açıklamalarını yaptı.

Nebi Hatipoğlu yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmiş bulunuyorum. Ve bundan dolayı da çok mutluyum. Çünkü Eskişehir için uzun yıllardır düşündüğüm hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir frısata sahibim. Çok heyecanlıyım. Çünkü bir an önce Eskişehir'i layık olduğu hizmetlerle tanıştırmak istiyorum. Çok gururluyum, çünkü siz dava arkadaşlarımla bu kutlu yolculukta yalnız olmadığımı görüyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Sizlerin de desteği ile Eskişehir'i gerçek belediyecilik faaliyetlerinin gösterildiği bir şehir haline getirmek için çok çalışacağım" dedi.

Hatipoğlu, "Bu şehirde doğdum, yaşadım. Bu şehrin her sokağını, caddesini, mahallesini çok iyi biliyorum. Bu şehirde yaşayan en küçüğünden, en büyüğüne tüm hemşehrilerimin dertleriyle dertleneceğim. Tüm vatandaşların yanında olacağım. Belediye başkanlığını ofisten filan değil, vatandaşlarımın yanında yapacağım. Zamanımın çoğunluğun çarşıda, pazarda, sokakta sizlerle geçireceğim. Ofiste oturmayacağım. Beni bilen bilir. Ben çok çalışırım. Her işi bizzat teftiş edeceğim" diye konuştu.

Hatipoğlu, "Ben bu şehrin hizmetkarı olmaya talibim. Kalbi Eskişehir ile birlikte atan herkesle birlikte hizmet etmek istiyorum. Sizden bu kutlu görevin bir parçası olmanızı rica ediyorum. Davetim tüm Eskişehir'e açıktır. Bir kişinin bile bunun uzağında kalmasını istemem. epyeni bir sayfa açmak için, unutulmayacak bir hikaye yazmak için ev ev, sokak sokak dolaşarak davetimizi yineleyeceğiz. 31 Mart akşamı bu seçimi kazanacağız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@