banner163

Özgür Özel'e rağmen bir tek Kazım Kurt kutlamadı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezervacı uzaya çıkarak Türkiye'nin gururu olurken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kutlama mesajı sonrasında, Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Ayşe Ünlüce de Alper Gezeravcı'yı kutlama mesajları paylaştı. Ama tüm Türkiye'nin ve dünyanın konuştuğu Alper Gezeravcı ile ilgili Kazım Kurt'un tek kelime paylaşmaması dikkat çekti.

SİYASET 19.01.2024, 17:30 19.01.2024, 18:09
Özgür Özel'e rağmen bir tek Kazım Kurt kutlamadı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezervacı uzaya çıkarak Türkiye'nin gururu olurken, bu büyük başarı havacılık kenti Eskişehir'de de büyük bir sevinç ve gururla karşılandı. 

Bir yandan da gözler CHP'nin ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu konuda ne tavır göstereceğine çevrilmişti. Başarılı fırlatma sonrasında Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın başarısı Türkiye genelinde ve dünyadaki Türkler tarafından coşkuyla kutlanırken, sosyal medyada sevinç ve kutlama mesajları ile doldu. 

Özgür Özel, "On binlerce çocuğun hayali gerçekleşiyor, Alper Gezeravcı ile gurur duyuyoruz" diyerek kutladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de sosyal medyadan bir kutlama mesajı yayınladı ve Alper Gezeravcı'yı kutladı. Özgür Özel, mesajında, "On binlerce çocuğun hayalini gerçekleştirerek ülkemizin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı'ya uzay yolculuğunda ve gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar diliyorum. Bu süreçte emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Alper Gezeravcı ile gurur duyuyoruz" dedi. 

Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Ayle Ünlüce de kutlama mesajları yayınladılar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kutlama mesajı sonrasında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce de Alper Gezeravcı'yı kutlama mesajları paylaştı. Ama tüm Türkiye'nin ve dünyanın konuştuğu Alper Gezeravcı ile ilgili Kazım Kurt'un tek kelime paylaşmaması dikkat çekti. 

Büyükerşen: Alper Gezeravcı, tüm ülkenin gurur kaynağı oldu

Büyükerşen mesajında, "Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, tüm ülkenin gurur kaynağı oldu! Uzaydan verdiği ilk mesajında 'İstikbal Göklerdedir.' diyerek yüreklerimize dokunan Gezeravcı'yı ve bu süreçte emeği geçenleri kutluyorum" ifadelerine yer verdi. 

Ahmet Ataç: Alper Gezeravcı'yla gurur duyduk, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

Ahmet Ataç da sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Uzay yolculuğuna Büyük Atatürk'ün "İstikbal göklerdedir" sözüyle başlayan ülkemizin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yla gurur duyduk. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. 

Ayşe Ünlüce de tebrik etti, başarılar diledi

Ayşe Ünlüce de yaptığı paylaşımda, ""İstikbal göklerdedir!" İlk Türk astronotumuz Alper Gezeravcı'nın uzaydaki görevi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü ile başladı. Kendisine bu yolculukta başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

Ama Kazım Kurt'tan kutlama mesajı halen gelmedi... CHP'liler arasında da tepkiyle karşılandı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un ise halen sosyal medya hesaplarından tüm Türkiye'nin konuştuğu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de kutlama mesajı yayınladığı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezervacı ile ilgili hiçbir paylaşımda bulunmaması dikkat çekti. Türkiye'nin genel gündemi ile ilgili sıklıkla paylaşımlarda bulunan Kazım Kurt'un bu yaklaşımı garip karşılanırken, CHP'liler arasında da tepkiyle karşılandığı belirtiliyor.

İmamoğlu paylaşmadı diye mi?

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun da x.com ve sosyal medya hesaplarından Alper Gezeravcı ile ilgili bir paylaşımda bulunmadığı görülürken, Kazım Kurt'un paylaşım yapmamasının nedeninin İmamoğlu paylaşmadığı için mi olduğu da konuşulanlar arasında. "Kazım Kurt, CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel'in değil de, İmamoğlu'nn yaptığını mı yapıyor" yorumları yapıldı. 

 Öte yandan CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü de paylaştıkları mesajlarla Alper Gezeravcı'yı tebrik ederek başarılar dilerken, CHP Eskişehir Milletvekili ibrahim Arslan'ın da bir paylaşım yapmadığı görüldü. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@