Özkan Alp herkesi dinliyor... Hamamyolu ve Asarcıklı esnafını da ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürürken, "Seçildiğimde de vatandaşların ihtiyaçlarına doğru cevap verebilmek için vatandaşlarımızla her zaman doğrudan temas halinde olacağız" dedi.

SİYASET 24.02.2024, 14:51 24.02.2024, 15:03
Özkan Alp herkesi dinliyor... Hamamyolu ve Asarcıklı esnafını da ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, seçildiği takdirde Odunpazarı’nın geleceğini şekillendirmek ve vatandaşların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek amacıyla ilçede çeşitli ziyaretler yapıyor.

Özkan Alp son olarak Hamamyolu ve Asarcıklı caddelerinde de esnafı ziyaret etti, atandaşlarla bir araya geldi.

Özkan Alp, ziyaretleri sırasında esnafın karşılaştığı sorunları dinlerken çözüm önerilerini de paylaştı. 

Trafiğe kapalı olan Hamamyolu ve Asarcıklı caddelerinin, Odunpazarı ve Eskişehir ticaret hayatının canlı olduğu önemli bölgeler arasında yer aldığını ifade eden Özkan Alp, Hamamyolu Caddesi ve Asarcıklı Caddesi’ndeki ziyaretlerinde de sorunları birebir dinleyip not aldıklarını ve göreve gelir gelmez çözümleri için harekete geçeceklerini belirtti. 

Özkan Alp, Odunpazarı’nın her kesiminden insanlarla doğrudan temas kurarak sorunlarını dinlediklerini ve çözüm aradıklarını ifade ederek, bu tutumunu seçildikten sonra da sürdüreceğini, Odunpazarı’ndaki ticaret hayatının nabzını tutmaya ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan duymaya devam edeceğini ifade etti. 

Vatandaşlar, Özkan Alp'e sorunlarını iletirken, Alp'in anlattığı projeleri ve çözüm önerilerinden de etkilendiklerini ifade ettiler. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@