banner163

Özkan Alp sözü Eskişehirli kadınlara bıraktı... Kadınlar Günü için anlamlı kutlama

Cumhur İttifakı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, sözü Eskişehirli kadınlara bıraktığı ve sonunda Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" sözlerine yer verdiği anlamlı bir video ile kutladı.

SİYASET 08.03.2024, 12:30 08.03.2024, 14:10
Özkan Alp sözü Eskişehirli kadınlara bıraktı... Kadınlar Günü için anlamlı kutlama

Cumhur İttifakı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, sözü Eskişehirli kadınlara bıraktığı, eşi Gülhan Alp ile yer aldığı ve sonunda Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" sözlerine yer verdiği anlamlı bir video ile kutladı. 

Özkan Alp ayrıca yayınladığı mesajda da şu ifadelere yer verdi: 

""Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” – Gazi Mustafa Kemal Atatürk

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınların gücünü ve özverisini kutlamanın gururunu yaşıyoruz.  Bugün, kadınlarımızın sadece bir gün değil, her gün takdir edilmesi gereken muhteşem varlıklar olduklarını hatırlamak için bir fırsat.

Kadınlarımız, toplumumuzun her alanında belirleyici roller üstleniyor. Onların liderlikleri, azimleri ve cesaretleri bizlere yol gösteriyor ve ilham veriyor. Bugün, kadınlarımızın yaptığı her şeyin değerini anlamak ve onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek açısından çok özel bir gün. Kadınlarımızın gücü, kararlılığı ve dayanıklılığı, dünyayı daha iyi bir yer haline getirme yolunda bize rehberlik ediyor.  Hep birlikte kadınlarımıza eşit fırsatlarla ve adaletle destek olmak, haklarını savunmak ve onlara daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun…"

Yayınlanan kutlama videosunda Eşi Gülhan Alp ile birlikte yer alan Özkan Alp, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözü ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Özkan Alp'in çok beğenilen kutlama videosunu aşağıdaki paylaşıma tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@