banner163

TBMM'de gergin anlar! MHP Eskişehir Milletvekili Sazak da oradaydı

TBMM'de MHP ve CHP grubu arasında kavga yaşandı... MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak da oradaydı.

SİYASET 05.03.2022, 21:59 05.03.2022, 22:12
TBMM'de gergin anlar! MHP Eskişehir Milletvekili Sazak da oradaydı

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin grup önerisinin görüşmeleri sırasında MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel arasında yumruklaşma yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin grup önerisinin görüşmeleri sırasında MHP'li Ümit Yılmaz ile CHP'li Cengiz Gökçel arasında sert tarışma yaşandı. 

CHP'nin "gayrimenkul, şirket, arazi alan yabancıların durumları" ile ilgili araştırma önergesinin oylamasından hemen önce Genel Kurulda kavga çıktı. CHP'li Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın konuşmasında "sataşma" olduğu gerekçesiyle söz istedi.

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise Cahit Özkan'ın konuşmasında sataşma olmadığını belirterek, Özel'in söz istemesine tepki gösterdi.

Bülbül, bu durumun sürekli olduğunu ifade ederek, TBMM Başkanvekili Celal Adan'dan buna izin vermemesini istedi.

Bülbül'ün konuşması sırasında CHP ve MHP'li milletvekilleri arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Bu sırada, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, bulundukları sıralardan birbirlerinin üzerine yürüyerek, yumruklaştı. Yılmaz ve Gökçel'i, diğer milletvekilleri araya girerek ayırdı.

MHP Eskişehir Milletvekili Sazak da müdahale etti

Oturumda bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak da gerginliğe ilk müdahale eden isimler arasında yer aldı. O anlar böyle görüntülendi... 

Yaşanan kavga üzerine, TBMM Başkanvekili Celal Adan, birleşime ara verdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@