Zihni Çalışkan: Mahmudiye'ye 12 milyon TL'lik yatırım, hayırlı olsun

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Mahmudiye'yi ziyaret etti, vatandaşlar ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi, açıklamalarda bulundu...

SİYASET 22.08.2022, 16:38 22.08.2022, 16:45
Zihni Çalışkan: Mahmudiye'ye 12 milyon TL'lik yatırım, hayırlı olsun

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Mahmudiye ilçesini ziyaret etti. Zihni Çalışkan ilçe sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti, taleplerini dinledi, yapılan çalışmaları anlattı.

Zihni Çalışkan ayrıca Mahmudiye İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Çalışkan, "Dava arkadaşlarımızla birlikte inandığımız yolda, 2023 hedeflerimize yürümeye devam… Mahmudiye İlçe Başkanımız Murat Uçarer ve teşkilât mensubu kardeşlerimizle bir araya gelerek, ilçemize dair sohbette bulunduk" dedi. 

"Bakanlığımız son hızla devam ediyor. 12 milyon liralık yatırım ilçemize hayırlı olsun"

Zihni Çalışkan, ilçede enerji nakil hatları ile ilgili çalışma yapan ekipleri de ziyaret etti. Çalışkan yaptığı paylaşımda, "Mahmudiyemiz güzelleşiyor… Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız tarafından ilçemizde elektrik telleri ve enerji hatlarının yer altına alınma işlemleri son hızla devam ediyor. Yaklaşık 12 milyon liralık yatırım ilçemize hayırlı olsun" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@