banner163

Bölgesel Amatör Lig'de 7. hafta geride kaldı

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grup'ta 7. hafta geride kaldı... İşte Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Bolu ekiplerinin mücadele ettiği grupta son durum...

SPOR 13.12.2021, 14:20 13.12.2021, 14:40
Bölgesel Amatör Lig'de 7. hafta geride kaldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 7. hafta maçları oynandı. Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Anadolu Üniversitesi, liderlik mücadelesi verdiği TKİ Tavşanlı Linyitspor'u Sinan Bozkır'ın 4'üncü ve 30'uncu dakikada atıığı gollerle 2-1 mağlup etti. Kütahya temsilcisinin tek golü ise 8'inci dakikada İbrahim Zeytin'den geldi. 

Anadolu Üniversitesi bu galibiyetle birlikte puanını 17'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. TKİ Tavşanlı Linyitspor ise ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve 14 paunla ikinci sırada kaldı. 

Haftanın önemli galibiyetlerinden birisini ise Bilecik temsilcisi Bakırköyspor elde etti. 

Bayırköy Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nda oynan karşılaşmada Bayırköyspor evinde Eskişehir Sağlıkspor'u 2-0 yenerek, puanını 13'e çıkardı. Maça iyi başlayan Bayırköyspor maçın 19'uncu dakikasında Cüneyt Balçık'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı ev sahibi ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi. Maçın ikinci yarısına da atak bir futbolla başlayan Bayırköyspor, maçın 75'inci dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Topun başına Cüneyt Balçık bu atışı gole çeviremedi. 90+2'de Cüneyt Balçık hem kendisinin hem de takımın 2'inci golüne imza attı. Bu golden sonra maç sona ererken, Bayırköyspor maçı 2-0 kazandı. Alınan 3 puanla Bayırköyspor puanını 13'e çıkarırken, 10 takımlı ligde 3'üncü sıraya yükseldi.

Grupta alınan diğer sonuçlar ise şu şekilde:

Eskişehir Yunusemrespor 2 - 0 Bozüyük Vitra

Kütahya Yeşilayspor 1 - 0 Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor

Yeniçağa 2 - 1 Gerede

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@