Eskişehirspor'un umutları uzatmada tükendi

Eskişehirspor deplasmanda Ümraniyespor'a mağlup oldu...

SPOR 13.02.2021, 15:22
Eskişehirspor'un umutları uzatmada tükendi

TFF 1. Lig'in 21'inci hafta karşılaşmasında Eskişehirspor deplasmanda Ümraniyespor'la karşı karşıya geldi. Siyah Kırmızılı takım ilk yarıda 1-0 geriye düştü. 55'inci dakikada 10 kişi kalan Eskişehirspor, son dakikaya kadar beraberliği yakalamaya çalışırken uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü 2 golle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. 

Maçtaki ilk gol 19 'uncu dakikada Ümraniyespor'dan geldi. Duran top organizasyonunda Kartal'ın savunm arkasına attığı topta topla buluşan Vrsayevic boş pozisyondaki Denizhan'ı gördü. Denizhan datopu boş kaleye gönderdi.İlk yarı bu skorla noktalandı.

Eskişehirspor 10 kişi kaldı 
Karşılaşmanın ikinci yarısında, 55'inci dakikada gerçeklen pozisyonda Eskişehirspor'da Berkay Tanır sarı kart gördü. Berkay hakeme itirazını sürdürünce kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fark bir dakikada 3'e çıktı
Yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynayan Eskişehirspor önce 90+2'nci dakikada topu ağlarında gördü. Kamara ceza sahası dışından sert bir şutla İstanbul temsilcisini 2-0 üstünlüğe taşıdı. Bu golden yalnızca bir dakika sonra Gomis sahneye çıktı ve Ümraniyespor'un 3'üncü golünü kaydederek maçın skorunu belirledi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@