Öğretmenlerin turnuvasında final heyecanı

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında öğretmenler sahne aldı... Final heyecanının yaşandığı turnuvada dereceye giren okullara ve öğretmenlere ödülleri takdim edildi...

SPOR 17.12.2021, 12:08 17.12.2021, 14:51
Öğretmenlerin turnuvasında final heyecanı

İrfan Üstündağ - Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen III. Geleneksel Voleybol Turnuvası kapsamında 15.12.2021 tarihinde Gökmeydan Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmasında Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu ve Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu karşı karşıya geldi. 

Oynanan final maçını Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu 3-0 kazanarak Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü III. Geleneksel Voleybol Turnuvasının 2021 yılı şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasına İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Barış Hancı ve Ali Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda seyirci katıldı. 

Odunzarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü III. Geleneksel Voleybol Turnuvasında sıralama ise şu şekilde oluştu:

1. Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu 

2. Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu 

3. Hoca Ahmed Yesevi Anadolu Lisesi 

4.Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Turnuvada ayrıca Centilmenlik ödülü Kireç Sedat Buhuma İlkokulu ve Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu'na, En iyi smaçör ödülü Milli Zafer İlkokulu öğretmeni Çiğdem Aktaş Ercan ve Gündüzalp Ortaokulu öğretmeni Şenol Milletsever’e, en iyi pasör ödülü Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmeni Sueda Öden ve Murat Atılgan Ortaokulu öğretmeni Ramazan Arslan’a, En centilmen oyuncu ödülü ise Vadişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Rabia Ceren Açıkgöz ve Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Coşkun Dinç’e verildi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@