banner163

Tepebaşı'nın Sultanları Bozüyük'te galip

Tepebaşı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Bozüyük deplasmanından galibiyetle döndü... Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu da karşılaşmayı takip etti.

SPOR 08.11.2021, 13:32
Tepebaşı'nın Sultanları Bozüyük'te galip

Kadınlar Voleybol 2. Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Tepebaşı Belediyesi, 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bozüyük Belediyesi ile karşı karşıya geldi. 

İlk iki seti 21-25 ve 14-25'lik skorlarla kazanan Eskişehir temsilcisi üçüncü seti 25-19 kaybetti. Son sette oyuna tekrar ağırlığını koyan Tepebaşı ekibi karşılaşmayı 3-1 kazandı. 

Öte yandan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da maçı tribünden takip etti. Karşılaşma vatandaşlar ve sporseverlerden yoğun ilgi görürken, maçı ayrıca İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ile Ali Şahinoğlu da izledi.

Maçın sonunda sahaya inen Başkan Bakkalcıoğlu, maçta güzel bir mücadele sergileyen sporcuları tebrik ederek, önümüzdeki maçlar için başarılar diledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@