Afyonkarahisar'da TIR kazası: 1 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da TIR'ın kamyona arkadan çarptığı trafik kazasında bir kişi yaralanırken, tonlarca şeker pancarı da çevreye saçıldı.

TRAFİK 25.10.2022, 11:02 25.10.2022, 11:07
Afyonkarahisar'da TIR kazası: 1 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da TIR'ın kamyona arkadan çarptığı trafik kazasında bir kişi yaralanırken, tonlarca şeker pancarı da çevreye saçıldı.

Kaza, gece geç saatlerde Afyonkarahisar - Antalya yolu Sandıklı ilçesi Başağaç rampasında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Emre Y., yönetimindeki leblebi yüklü TIR sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, rampa çıkan Emrah T., idaresindeki şeker pancarı yüklü kamyona çarptı.

Kaza sonucu kamyon şarampole devrilirken, pancarlar şarampole döküldü.

Kazada TIR sürücüsü Emre Y., yaralandı. Yaralı çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesi ile bölgeye jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Olayın ardından konuşan kamyon şoförü Emrah T., ise TIR'ın bir anda aracına arkadan çarptığını kaydederek, “Çok suratlıydı yada uyumuştu herhalde şoför arkadaş. Bir vurdu, ikincisinde de vurunca TIR’ı yavaşlatan ben oldum. Bizim aracımız şarampole yan yattı. Gelmiş geçmiş olsun. Bende bir şey yok. Arkadaş hastaneye kaldırıldı” dedi.

Öte yandan, kazada tonlarca şeker pancarı ise çevreye saçıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@