banner163

Bariyere çarpıp alev aldı! 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil beton bariyerlere çarptıktan sonra alev aldı. Kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır 3 kişi ise yaralandı.

TRAFİK 27.09.2021, 08:01
Bariyere çarpıp alev aldı! 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı

Kaza,  İzmir’in Bornova ilçesinde Karacaoğlan Mahallesi Kemalpaşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, E.A., idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyerlere çarparak alev aldı.

Yanan otomobilin içinde sıkıştılar

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri demir yığınına dönen araçtaki yangını müdahale ederek söndürdü. Otomobil içerisinde sıkışan yaralılardan sürücü E.A. yolcu konumunda bulunan Y.A. ile E.A. 110 AKS ekiplerince bulundukları yerden çıkarılırken, Can Azad Yıldız’ın (24) ise yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Sürücünün durumu ağır

Ambulanslara alınan yaralılardan E.A’nın Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, E.A. ve Y.A’nın ise Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaralılardan sürücü E.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Can Azad Yıldız’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@