banner163

Eskişehir'de otomobil şarampole yuvarlandı! 2'si ağır 3 yaralı

Eskişehir'deki kazada bir otomobil şarampole yuvarlandı! 2'si ağır 3 yaralı... Alkollü olduğu tespit edilen sürücü tutuklandı.

TRAFİK 06.11.2023, 15:58
Eskişehir'de otomobil şarampole yuvarlandı! 2'si ağır 3 yaralı

Eskişehir’de trafik kazasında sürücüsünün 1,38 promil alkollü olduğu iddia edilen bir otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 2’si ağır 3 kişi yaralanırken, kazazedeleri AFAD ekipleri kurtardı.

Kaza, dün gece saatlerinde Tepebaşı İlçesi Karadere ile Bozdağ mahalleleri yakınında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 yaşındaki Ö.A. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan aşağı uçtu.

Meydana gelen kazada yaralanan, sürücü Ö.A. ile araçta yolcu olarak bulunan Y.D. (39) ve H.K. (34) AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucu uçurumdan çıkartıldı.

2 yaralının durumu ağır, tedavileri sürüyor

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan yararlılardan Y.D. ve H.K.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Alkollü olduğu belirlenen sürücü tutuklandı

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan ve 1,38 promil alkollü olduğu tespit edildiği iddia edilen sürücü Ö.A., sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen araç sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@