banner163

Yolun ortasında durunca olanlar oldu! Ölümden döndüler

Yolun ortasında durup geri geri gitmeye başlayan otomobil kazaya sebep oldu... 3 kişi yaralandı...

TRAFİK 23.10.2021, 12:46 23.10.2021, 12:55
Yolun ortasında durunca olanlar oldu! Ölümden döndüler

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi OSB yakınlarındaki kazada seyir halinde bulunan bir otomobil, yolun ortasında durup geri gitmeye başlayınca arkadan gelen otomobille çarpıştı. Kazada 2’si kadın 3 kişi ölümden döndü.

Bursa istikametine seyir halinde bulunan S. C. idaresindeki otomobil; görgü tanıklarına göre Güllüce Mahallesi OSB Kavşağı yakınlarında yolun ortasında aniden durdu. Bu esnada aynı yöne seyir halinde bulunan S.G. idaresindeki  otomobil, geriye gitmeye başlayan öndeki araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hakimiyeti kaybolan S. Ç.'nin kullandığı otomobil hurdaya dönüp refüje girdi. İki araçta da maddi hasarın meydana geldiği kazanın ardından bölgeye gelen trafik ve jandarma ekipleri sürücülere alkol testi yaptı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeride indirilen ulaşım, araçların yoldan kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.

Kazayı hafif atlatan yaralılar S.Ç. ve aynı araçta bulunan S.G. ve Ç.F. 112 Acil Sağlık tarafından ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@