banner163

Prof. Dr. Nabi Avcı ile başlayacak

Prof.Dr. Nabi Avcı, Anadolu Üniversitesi TÜDAM tarafından düzenlenen 'İlgiden Bilgiye, Bilgiden Şuura' Türk Dünyası Seminerleri'nin ilkine konuşmacı olarak katılacak. Konferans bugün...

EĞİTİM 13.03.2021, 11:18 13.03.2021, 12:02
Prof. Dr. Nabi Avcı ile başlayacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili, Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve İletişim Profesörü Prof.Dr. Nabi Avcı bugün Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 'İlgiden Bilgiye, Bilgiden Şuura' Türk Dünyası Seminerleri'nin ilkinde gerçekleşecek konferansa konuçmacı olarak katılacak.

Prof. Dr. Nabi Avcı'nın 'Türk Dünyası'nın İletişim Sorunları' adlı konferansı saat 20.00'de canlı olarak Anadolu Üniversitesi'nin YouTube kanalından yayınlanacak. Moderatörlüğünü TÜDAM Müdürü Prof. Dr. Kemal Polat'ın gerçekleştireceği seminerin açılış konuşmasını ise Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal yapacak. Seminerde ayrıca Anadolu Klarneti Beşlisi'nin açılış dinletisi yer alacak. 

Zoom toplantısına katılım için Meeting ID: 992 7294 1877, şifre ise TUDAM1 olarak girilecek. Anadolu Üniversitesi'nin YouTube kanalına ise https://www.youtube.com/user/anadoluuniv linki ile ulaşılabilir. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@