Tepebaşı'nda başlıyor... Çocuklara ücretsiz kurslar

Tepebaşı Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sunan programlarını kentin birçok noktasında gerçekleştirmeye devam ediyor...

EĞİTİM 06.02.2022, 11:28
Tepebaşı'nda başlıyor... Çocuklara ücretsiz kurslar

19 farklı branştaki 24 kurs, 5 ayrı merkezde Eskişehirli çocuklar ile ücretsiz olarak buluşacak.

Programlar için kayıt işlemleri 7-9 Şubat tarihleri arasında online olarak yapılacak. Kayıt işlemlerinin ardından programlar 14 Şubat tarihinde başlayacak.

Birçok yaş grubundan çocuğa hitap eden programlar arasında oyun ve beceri grubu, bale, halk dansları, 3 ve 4 sınıflar için etüt, jimnastik, satranç, tekvando, yaratıcı drama, geri dönüşüm kukla, resim, cam füzyon, öykü atölyesi, seramik, İngilizce, oyun grubu, bilardo, çocuk yogası, tiyatro, 4 ve 5 sınıflar için etüt programları yer alıyor.

Programların gerçekleşeceği merkezler ise 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, Özdilek Sanat Merkezi, Çukurhisar Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, Türkan Saylan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi ile Hedef Batıkent Belde Evi olacak.Bahar Dönemi Çocuk Programları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 (4200-4205) numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabiliyor. Online kayıt formuna ise Tepebaşı Belediyesi’nin “www.tepebasi.bel.tr” web adresindeki etkinlikler sayfasında bulunan QR kod üzerinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (1)
Nevriye 2 yıl önce
Kayitlariniz devam ediyormu

Gelişmelerden Haberdar Olun

@