ASKON Eskişehir yönetimi Hatipoğlu ile bir araya geldi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nu ziyaret etti, Eskişehir ile ilgili istişarelerde bulundu.

EKONOMİ 06.01.2024, 13:14 06.01.2024, 13:22
ASKON Eskişehir yönetimi Hatipoğlu ile bir araya geldi

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın ile birlikte AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nu ziyaret etti, Eskişehir ile ilgili istişarelerde bulundu.

ASKON Eskişehir'den ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda, "AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nu ziyaret ettik. Eskişehir ve yerel seçimlerle ilgili istişarelerimizi yaptık. Değerli misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" denildi. 

Nebi Hatipoğlu da sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "AK Parti İl Başkanımız Sayın Süleyman Reyhan, Tepebaşı İlçe Başkanımız Sayın Emre Aydın ile Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şube Başkanı Sayın Ali Semih Ünlü ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@