Fatih Erbakan pazartesi gününü işaret etti! Kadir Çalışıcı Eskişehir adayı olacak mı?

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan büyükşehir belediyesi adaylıkları konusunda pazartesi gününü işaret eden açıklama geldi... Kadir Çalışıcı, Eskişehir Büyükşehir adayı olacak mı?

SİYASET 06.01.2024, 14:45 08.01.2024, 17:29
Fatih Erbakan pazartesi gününü işaret etti! Kadir Çalışıcı Eskişehir adayı olacak mı?

Yeniden Refah Partis'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Eskişehir valilerinden, emekli vali Kadir Çalışıcı'ya teklif götürmesi Eskişehir'de siyasi kulisleri hareketlendirmişti. Kadir Çalışıcı da teklife sıcak baktığını ve ciddiyetle değerlendirdiğini açıklamıştı. 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde gerçekleşen Yeniden Refah Partisi aylık olağan il başkanları toplantısında, büyükşehir belediyeleri adaylıkları ve AK Parti ile süren ittifak görüşmeleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

"AK Parti ile pazartesi günü yapılacak son görüşme sonrası netlik kazanacak"

Erbakan, şu ana kadar büyük şehir belediye başkan adaylıklarıyla ilgili AK Parti ile iki görüşme gerçekleştirdiklerini ve pazartesi yapılacak son görüşmenin ardından durumun netlik kazanacağını söyledi. 

AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başkan adayının 7 Ocak pazar günü (yarın) Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağı açıklanmıştı. 

Yeniden Refah Partisi'nin Kadir Çalışıcı'yı Eskişehir adayı olarak gösterip göstermeyeceğinin de AK Parti'nin adayının açıklanması ve pazartesi günü yapılacak görüşme sonrasında netleşmesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@