Celalettin Kesikbaş: Lise ve üniversite öğrencilerini bu portala bekliyoruz

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş duyurdu: Lise ve üniversite öğrencilerini bu portala bekliyoruz...

EKONOMİ 03.06.2022, 21:12 03.06.2022, 21:31
Celalettin Kesikbaş: Lise ve üniversite öğrencilerini bu portala bekliyoruz

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Staj Platformu'nun kurulduğunu duyurdu. ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Staj ihtiyacı olan lise ve üniversite öğrencilerini bu portala bekliyoruz" dedi.

Eskişehir Sanayi Odası tarafından, ESO üyelerinin stajyer ihtiyacını karşılamak kurulan ESO Staj Platformu staj ihtiyacı olan lise ve üniversite öğrencilerini işverenle buluşturmayı hedefliyor. 

Platform, doğru iş tanımına doğru stajyerin teminini sağlamak, nitelikli stajyerleri Eskişehir sanayisine kazandırmak için hizmet verecek. Tercih edilecek eğitim-öğrenim durumuna göre üniversite (Doktora, yüksek lisans, lisans ve ön lisans) ve lise öğrencileri staj programı içerisinde yer alacak.

ESO Staj Platformu'na nasıl katılınır?

ESO Staj Platformuna katılmak için ESO'ya kayıtlı firma e- postalarınızla giriş yapabilirsiniz. İşveren olarak ESO'ya bildirdiğiniz ve Eskişehir Sanayi Odası’nda kayıtlı firma e-posta adresleriniz kullanıcı profili olarak tanımlanmış olup, kullanıcı şifresi sıfırlama maili tanımlı olan e-posta adreslerinize gönderilecek. Güvenlik önlemi kapsamında şifreyi değiştirmeniz gerekiyor.

Platforma www.staj.esohaber.com adresinden giriş yapabilir, staj veya part-time iş ilanları oluşturarak, ESO'nun üniversitelerle olan iş birlikleri sayesinde Eskişehir sanayisine kazandıracağınız öğrencilere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@