İnönü için çok önemli işbirliği

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ilçedeki manda yetiştiriciliği, süt ve süt ürünleri üretiminin kalitesini ve üretiminin arttırılması için önemli bir adım daha attı.

EKONOMİ 18.02.2022, 12:39
İnönü için çok önemli işbirliği

Eskişehir'de, İnönü İlçesinde manda yetiştiriciliği, süt ve süt ürünleri üretiminin kalitesini ve üretim sürecinin artırılması için Afyon Kocatepe Üniversitesi ile iş birliği yapıldı. 

Eskişehir’in manda sütü, kaymağı ve yoğurdu ile ünlü ilçesi İnönü, manda yetiştiriciliği ve manda sütünden elde edilen ürünlerin daha kaliteli olarak üretmek için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yetiştiricilerin desteklenmesi ve yetiştirme aşamaları ile süt ve süt ürünlerinin kalitesini artırılmasında ilçe sakinlerine her alanda destek veren İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, manda yetiştiriciliği, süt ve süt ürünleri ile ilgili karşılıklı işbirliği hususunda istişarelerde bulunmak üzere Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı ziyaret etti. Oldukça verimli geçen ziyaret sonrası Kadir Bozkurt, Rektör Karakaş’a nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@