Kütahya'da öğrencilere bir indirim kararı daha

Kütahya'da öğrenciler için bir indirim kararı alındı...

EKONOMİ 04.11.2021, 16:21 04.11.2021, 16:38
Kütahya'da öğrencilere bir indirim kararı daha

Pazarlar Kaymakamlığı, Pazarlar Belediyesi ve Pazarlar Meslek Yüksekokulu tarafından ilçe esnafları ile gerçekleştirilen istişare toplantısında Pazarlar MYO öğrencilerinin esnaftan yapacakları alış verişlerde indirim kararı alındı.

2021-2022 eğitim öğretim yılı başlamasının ardından Pazarlar Kaymakamlığı, Pazarlar Belediyesi ve Pazarlar Meslek Yüksekokulunun ortaklaşa düzenlediği toplantıya ilçe esnafı da katıldı. İlçenin genel durumunun değerlendirildiği toplantıda öğrencileri yakından ilgilendiren bir karar alındı.

Özel kampanya ve indirimler uygulanacak

Buna göre, ilçe esnafının yüz yüze eğitime geçiş ile birlikte ilçeye gelen öğrencilere özel indirimler ve kampanyalar uygulaması kararı alınarak indirim ve kampanyaların öğrencilere, işletme panolarına asılan afişler ile duyurulması konusunda görüş birliğine varıldı.

Pazarlar Meslek Yüksekokulundan yapılan açıklamada, son 3 yılda bünyesine 2 yeni bölüm ve 160 yeni kontenjan katan ve yürütücülüğünü üstlendiği Glütensiz Mutfak projesi ile ilçeye kadın kooperatifi kazandıran Pazarlar MYO'nun öğrencilerin sosyal ve ekonomik sorunlarını çözmek için girişimlerde bulunmayı sürdüreceği kaydedildi.

Emet Belediyesi de indirim yapmıştı

Kütahya'da daha önce Emet Belediye Meclisi, ilçede öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgahını Emet'e taşımaları durumunda, belediyeye ait hamam ve fitnes salonundan yüzde 50 indirim yapılmasına ilişkin karar almıştı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@