Pegasus Zafer Havalimanı'na uçuş başlatıyor

Pegasus firması Kütahya'daki Zafer Havalimanı'ndan uçuşlar başlatacağını açıkladı... 

EKONOMİ 15.04.2022, 14:03
Pegasus Zafer Havalimanı'na uçuş başlatıyor

Pegasus Hava Yolları, 25 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla Zafer Havalimanı ile 4 şehir arasında karşılıklı uçuş başlatacağını açıkladı. Pegasus, Kütahya’da bulunan Zafer Havalimanı ile 4 şehir arasında karşılıklı uçuş başlatıyor. Hava yolu Şirketi bu kapsamda ilk uçuşunu 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Yolcuların başlayacak uçuşlar kapsamında; Düsseldorf, Brüksel, Köln ve İstanbul’a uçabilecekleri belirtildi. Kütahya-Düsseldorf uçuşları 79,99 USD’den, Kütahya-Brüksel uçuşları 74,99 USD’den, Kütahya-Köln uçuşları 79,99 USD’den ve Kütahya-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları 379,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu açıklandı. 

Pegasus Eskişehir'den uçuş yapmayan firmalardandı 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndaki seferlerin devam etmesi, isteyen firmanın istediği havalimanına uçabilmesi yönünde talimat vermişti. 
Pegasus, Eskişehir'den uçuş gerçekleştirmeyen firmalar arasında yer alıyordu. Eskişehir'den Corendon, Pala Turizm ve Sun Express firmaları uçuş gerçekleştiriyordu. 

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@