banner163

Afyon'daki öğrenciler Arog'u gezdi!

Afyonkarahisar'daki öğrenciler için özel gezi... AROG'u da gezdiler.

GEZELİM 13.03.2022, 15:36 13.03.2022, 15:44
Afyon'daki öğrenciler Arog'u gezdi!

Afyonkarahisar Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri için Ayazini metropolisi ve Frigya bölgesine özel bir gezi düzenlendi. Öğrenciler Cem Yılmaz'ın AROG filminin çekildiği yerleri de yerinde gördi. 

Frigya Vadisi'nde özel gezi 

Afyonkarahisar Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, Ayazini metropolisi ve Frigya bölgesini gezdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü rehberler eşliğinde Ayazini metropolisi, Avdalazkalesi, Aslan Taş, Yılanlı Taş, Kral Yolu, Emre Gölü, Memec kayalıkları ve Döğer Kervansarayı'nı gezerek tarihi bir yolculuğa çıktı.

"Tüm öğrencilerimize tavsiye ediyoruz"

Vali Gökmen Çiçek’in talimatlarıyla Mayıs ayı ile birlikte bu tür gezilerin artacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize spordan kültür sanata birçok faaliyet düzenliyoruz. Tarihi zenginliklere sahip olan Afyonkarahisar’da bu tür gezilerin hem gençlerimize katkısı hem de Afyonkarahisar’ın tanıtımında önemli bir yeri var. Tüm öğrencilerimizi düzenlenen faaliyetlere katılmalarını tavsiye ediyorum. Bu güzel geziden dolayı Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.

Cem Yılmaz'ın AROG filminin çekildiği mekanları da yerinde gören ve gezen öğrenciler AROG talebası önünde de hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@