banner163

Kaymakamlık'tan sonra Valilik de paylaştı

 Çatacık Geyik Üretim Çiftliği ve Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri'nin doğa güzelliğine önce Mihalıççık Kaymakamı ardından Eskişehir Valiliği dikkat çekti...

GEZELİM 20.08.2022, 00:43 20.08.2022, 01:01
Kaymakamlık'tan sonra Valilik de paylaştı

Mihalıççık'a 63 km uzaklatıktaki  Çatacık Geyik Üretim Çiftliği ve Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri ile ilgili Mihalıççık Kaymakam'ı Onur Aykaç dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. 

Aykaç paylaşımında, "Diğerler ilçe sen şiirsin Mihalıççık Çatacık geyik üretme çiftliği Mihalıççık’a 63 km uzaklıkta bulunuyor Seyir keyfi doyumsuz olan bu yolculukta size kuş sesleri eşlik edecek Eşsiz tabiatı, yemyeşil ormanlarıyla Çatacık geyik üretim çiftliği siz değerli ziyaretçilerini bekliyor" ifadeleriyle  Çatacık Geyik Üretim Çiftliği ve Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri'nin doğa güzelliğine dikkat çekmişti.

Valilik de davet etti

Mihalıççık Kaymakamı'nın paylaşımından sonra Eskişehir Valiliği de Çatacık Geyik Üretim Çiftliği ve Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri'ne yönelik vatandaşlara davette bulundu.

Eskişehir Valiliği Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Burası gökyüzü ile yeryüzünün serin sularının buluştuğu yer: Mihalıççık Sarıyar Barajı. Sarıyar Barajı’nın; yeşili, mavisi ve leziz balıklarıyla sizleri bu eşsiz güzellikleri yerinde görmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@