26 yaşında hayatını kaybetti... Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir'de yaşanan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden 26 yaşındaki İbrahim Can Temelli gözyaşlarıyla uğurlandı. Temelli'nin polis memuru babası ve ailesinden acı veda...

HAYAT 04.01.2023, 15:30 04.01.2023, 15:40
26 yaşında hayatını kaybetti... Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir'de Akarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir çiğ köftecide, dün gece saatlerinde, İbrahim Can Temelli (26) ile S. İ. (30) arasında bir tartışma çıktı.

Tartışma sırasında S. İ, tabancayla Temelli'yi vurup yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralandı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Ağır yaralanan Temelli, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralı genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Operasyonla yakalandılar

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu, şüpheliyi aracıyla olay yerinden kaçırdığı iddia edilen O. Y. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı adli makam tarafından tutuklandı. Soruşturmayı genişleten ekipler, katil zanlısı S. İ'yi Huzur Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi'ndeki bir apartmana düzenlenen operasyonla yakaladı. Polis ekipleri, şüphelinin kaçmasına yardım ettikleri öne sürülen Ö. Ş. ile Y. Y'yi de olay yeri yakınlarında yakaladı.

Polis babası ve ailesinden acı veda 

Kavgada öldürülen İbrahim Can Temelli'nin cenazesi, hastanedeki işlemlerin ardından kent merkezindeki Reşadiye Camisi'ne getirildi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazına, gencin İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru babası Hasan Temelli, annesi Sonay Temelli, kız kardeşi İleyra Temelli ile emniyet mensupları ve çok sayıda kişi katıldı.

Oğlunun tabutunun yanına gelen anne Sonay Temelli, "Benim güzel oğlum, beni nasıl bırakıp gittin. Bir kurşun seni aldı götürdü. Seninle hayallerimiz vardı." diyerek gözyaşı döktü.

İbrahim Can Temelli'nin cenazesi, namazın ardından Eskişehir-Seyitgazi kara yolundaki Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@