Acı haber! Şehidimiz var

Acı haber! Hatay'a şehit ateşi düştü...

HAYAT 27.02.2022, 12:12 27.02.2022, 12:20
Acı haber! Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu bir uzman çavuşun şehit olduğunu duyurdu.


MSB, Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazasında Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete'nin şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada, "Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemizde meydana gelen silah kazası sonucunda Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Hatay'a şehit ateşi düştü

Pençe Yıldırım Harekatı bölgesindeki üs bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete'nin Hatay'daki baba ocağına ateş düştü.


Bekar olduğu öğrenilen 27 yaşındaki şehidin Antakya Aksaray Mahallesi'nde yaşayan babası Hüseyin ve annesi Cahide Çete'ye şehadet haberini askeri yetkililer verdi. Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi Mahallesi nüfusuna kayıtlı şehidin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@