Ali Yalçın'dan Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'e teşekkür

Eğitim-Bir-Sen 54. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

HAYAT 01.07.2022, 16:38 01.07.2022, 16:46
Ali Yalçın'dan Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'e teşekkür

Eğitim-Bir-Sen 54. Başkanlar Kurulu Toplantısı 28-30 Haziran tarihleri arasında Sapanca’da yapıldı. Türkiye gündeminin, ekonomik sorunların kamu görevlileri üzerindeki etkisinin, sendikal çalışmaların, eğitim çalışanlarının sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü, istişarelerin yapıldığı toplantıda, mevcut sorunların çözümüne ilişkin somut adımlar atılması çağrısında bulunuldu.

Toplantıda, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'a da bir teşekkür plaketi takdim edildi. 

İbrahim Akar konuyla ilgili paylaşımında, "Hak, Emek ve Özgürlük Mücadelesinde 30. yılını geride bırakan Eğitim-Bir-Sen’imizin güçlenmesine katkı sunan Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 nolu Şubemiz adına plaketimizi Genel Başkanımızdan aldık. Genel Başkanımıza ve Eskişehir Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube teşkilatımıza teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

Sakarya’daki 54. Başkanlar Kurulu toplantısının ardından Eğitim-Bir-Sen Aydın ve Denizli şube başkanları da Eskişehir Eğitim - Bir - Sen 1 nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'ı ziyaret etti. Akar ziyaretle ilgili, "Şehrimize uğrayıp bizleri ziyaret ettiler, kıymetli başkanlarım Feyzullah Öselmiş, Fatih Taşpınar, Fatih Abbak ve Mehmet Akif Baysal’a teşekkür ederim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@