Avukat Cüneyd Altıparmak Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın konuğu olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri devam ediyor... 27 Mayıs'taki "Dijital mağduriyetler" başlıklı söyleşinin konuğu Avukat Cüneyd Altıparmak olacak.

HAYAT 26.05.2022, 17:19
Avukat Cüneyd Altıparmak Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın konuğu olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri devam ediyor... 27 Mayıs'taki (yarın) "Dijital mağduriyetler" başlıklı söyleşinin konuğu Avukat Cüneyd Altıparmak olacak. 

Türk Dünyası Çocuk Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna yaptığı açıklamada, "Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşilerimizde 27 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de instagramda hukukçu, arabulucu, yazar ve sivil toplum gönüllüsü bir genç dostumuzu, Av. Cüneyd Altıparmak’ı konuk ediyoruz. Güncel hukuki meselelere ilişkin görüş ve değerlendirmelerini görsel, işitsel ve yazılı medyada açık yüreklilikle dile getiren dostumuzun, toplum menfaatine yönelik olarak hem yasa koyucu hem de uygulayıcı makamlara danışmanlık misyonunu şeffaf bir şekilde yerine getirmeye çalıştığına şahidiz. Hukuk alanında hem ulusal hem de uluslararası çerçevede kayda değer müktesebatı bulunan arkadaşımızın kitap ve makale çalışmaları yanı sıra akademik alanda eğitimci olarak görevleri de bulunmaktadır.  Sosyal medya kullanımının zirveye ulaştığı günümüzde en çok çocuklarımızın ve gençlerin başta olmak üzere insanımızın maruz kaldığı mağduriyetler, haklarımız, dikkat etmemiz gereken hususlar ve ilgili diğer hususlar hakkında bilgilenmek ve sorularınızla katkıda bulunmak üzere siz gönül dostlarımızı söyleşimize davet ediyoruz" dedi. 

Cüneyd Altıparmak kimdir? 

2003’de Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2007’de Selçuk Üniversitesinde yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılında William Mitchell College of Law’da (Minnesota, ABD) ABD Hukuku ve Uluslararası Ticaret Hukuku alanındaki eğitime katıldı. 2008-2011 yılları arasında; AİHM, Avrupa Konseyi, Uluslararası Ceza Mahkemesi, Berlin Üniversitesi, Hollanda Yüksek Yargı Organları, ABD Suprime Court, Capito, Northeast, Harvard, Almanya Max Planck Ensitüsü, Frieburg Üniversitesini kapsayan bir dizi eğitim ve inceleme programlarına iştirak etti. Bahçeşehir Üniversitesinin düzenlediği (2009) “Mediation Advanced Course” ve “Hukuk İngilizcesi, Uzlaşma, Aktif Hukuk Becerileri” eğitimleri tamamladı. 2019’da TOBB Üniversitesi SEM’de MBA eğitimi aldı. 2020’de Maharashtra National Law University’nin “Course in International Arbitration” (Mumbai, Hindistan) adlı kursunu tamamladı. StartUp, Ticari Modelleme, Melek Yatırımcı ve Girişimcilik konularında ve internet ortamında itibarın korunması bağlamında hukuki çalışmalar yapmaktadır. Bunun yanında ticaret hukuku, sözleşmeler hukuku, idare hukuku ve memur suçları bağlamında aktif avukatlık yapmaktadır

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@