Avukat Selma İbar Türk Dünyası Çocuk Vakfı'na konuk olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri devam ediyor... Söyleşilerin son konuğu başarı öyküsü ile takdir toplayan avukat Selma İbar olacak.

HAYAT 19.05.2022, 15:03 19.05.2022, 15:13
Avukat Selma İbar Türk Dünyası Çocuk Vakfı'na konuk olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfının online söyleşileri devam ediyor. Türk Dünyası Çocuk Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna, yarın (20 Mayıs) gerçekleşecek söyleşiye avukat Selma İbar'ın konuk olacağını belirterek, tüm vatandaşları söyleşiye davet etti. 

Güngör Azim Tuna, açıklamasında, "Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşilerinde 20 Mayıs Cuma saat 20.00’de Av. Selma İBAR’ı konuk ediyoruz. Güzel ülkemizde devletimizin sağladığı fırsat eşitliğinden yararlanıp disiplinli çalışmayla ve azimle nerelere gelinebileceğini gösteren bir başarı hikayesiyle ve üniversite öğrencilerimize yönelik burs uygulamamızın da bir gönüllüsü olarak Selma hanım konuğumuz oluyor. Değerli soru ve katkılarınızla gönül dostlarımızı davet eder, bereketli vakitler dilerim" dedi. 

Söyleşiye yarın saat 20.00'de Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın @tdcvakfi instagram adresinden katılabilirsiniz. 

Selma İbar kimdir? 

1980 - 90 yılları arasında ilk ve orta öğrenimimi Gaziantep Körler Okulu'nda tamamladı. 1990-91 öğretim yılında Erdemli Lisesi'nde eğitimimi tamamladıktan sonra 1993 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak eğitimine devam etti ve fakülte sonrasında Mersin’in Erdemli ilçesinde 15 yıl serbest avukatlık yaptı. Bu süre içerisinde Türkiye Barolar Birliği Kadın Hakları Komisyonu Mersin/Erdemli Temsilciliği görevinde de bulundu. Daha sonra Engelli Kamu Personeli Seçme sınavına girdi ve sınav sonrasında tercih yaparak Orman Genel Müdürlüğü‘ne izafeten Sinop Orman İşletme Müdürlüğü’nün avukatlık kadrosunda işe başladı. Selma İbar, 2016 yılından bu zamana halen bu görevine devam ediyor. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@