Ayşe Fert Dökmeci, Yeşilay Şube Başkanı oldu

Yeşilay Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Avukat Ayşe Fert Dökmeci, Yeşilay Şube Başkanı oldu. 

HAYAT 03.07.2023, 17:29 03.07.2023, 17:31
Ayşe Fert Dökmeci, Yeşilay Şube Başkanı oldu

Eskişehir'in tanınmış avukat ve siyasetçilerinden Ayşe Fert Dökmeci, Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı oldu. Uzun süredir Yeşilay üyesi olarak Şube Yönetiminde görev alan ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ayşe Fert Dökmeci Yeşilay Şube Başkanlığı görevine getirildi. 

Ayşe Fert Dökmeci kimdir?

1973 Yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Eskişehir Barosuna bağlı serbest avukatlık yapan Dökmeci, 2001 yılında AK Parti'nin kuruluşu ile AK Parti Esişehir teşkilatında görev alan isimlerden oldu, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan yardımcılığı yaptı. Parti teşkilatında köy mahalle sorumluluğundan ilçe sorumluluğuna kadar birçok görevde bulundu. 2004 yılı seçimlerinde Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi.

2006 yılında AK Parti il başkanlığı görevini de vekaleten üstlenen Dökmeci, yeni atanan il yönetiminde de Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Büyükşehir Belediyesi İmar komisyonu, Bütçe komisyonu gibi birçok komisyonda komisyon üyesi olarak çalıştı. Büyükşehir Belediyesi daimi encümenliği, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcülüğü yaptı. ESKİ Genel Kurulu üyeliği, Eskişehir Valiliği İnsan Hakları Komisyonu Üyeliği gibi görevlerde bulundu. 2007 genel seçimlerinde Eskişehir AK Parti 4. sıra milletvekili adayı olan Dökmeci, 2008-2010 yılları arasında Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2007-2009 yılları arasında Milli Piyango Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@