Büyükşehir'den hızlı müdahale

Geçtiğimiz yıllarda karla mücadelede geç kalmakla eleştirilen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bu yıl atik davrandı...

HAYAT 15.12.2021, 20:47 15.12.2021, 20:59
Büyükşehir'den hızlı müdahale

Geçtiğimiz yıllarda karla mücadele konusunda geç kalmakla ve ekiplerin yetersiz kalmasıyla çok eleştirilen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bu yıl atik davrandı... 

Eskişehir'in ilçelerinde yaşanan ilk kar yağışı ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de kent merkezinin yüksek kesimleri ve kırsalda bölgelerde yağan ilk kar yağışına müdahale ederek yollarda küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdiği görüldü. 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kentin yüksek kesimlerinde yağan ilk karın ardından Tepebaşı ilçesi ve Odunpazarı İlçelerinin yüksek kesimleri başta olmak üzere Han, Mihalıççık ve yağışın görüldüğü diğer ilçelerde karla mücadele çalışmalarına başladıkları belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ayrıca, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Meteoroloji raporlarını düzenli bir şekilde takip ettikleri,  yolların açık kalması için yollarda 7/24 çalışmaların devam edeceği belirtildi. 

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ekiplerin önceliğinin taşımalı eğitimin yapıldığı güzergahlar olduğunu ifade ederek, vatandaşların araçlarında mutlaka kar lastiği kullanması gerektiğini belirttiler.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@