Çağfen Koleji "2022 Kadın Eli" plaketleri sahiplerini buldu

Çağfen Koleji'nin 3'üncüsünü düzenlediği "Kadın Eli" töreninde Eskişehir’e değer katan ve kendi alanlarında önemli çalışmalara imza atan kadınlara plaket takdim edildi.

HAYAT 07.03.2022, 20:37 07.03.2022, 20:54
Çağfen Koleji "2022 Kadın Eli" plaketleri sahiplerini buldu

Çağfen Koleji'nin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği "2022 Kadın Eli" töreninde iş kadını, akademisyen ve yönetici olarak yaptıkları çalışmalarla öncü olan kadınlar onurlandırıldı ve plaketleri takdim edildi. Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde 3’üncüsü gerçekleşen törene, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Günay, Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, KOSGEB Müdürü Tarık Yılmaz, Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin ve çok sayıda öğrenci katıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende farklı kategorilerde plaket alan kadınlar dışında, Serkan Can Zengin tarafından Milletvekili Prof. Günay’a çiçek takdim edildi.

Serkan Can Zengin: Kadınların her sektörde işin içinde olması, ekonomimize güç katması en büyük zenginliğimiz

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin törenin açılış konuşmasında, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını ifade ederek, "Kadınların her sektörde işin içinde olması, hayata değer, ekonomimize güç katması, ülkemizin güzel geleceği için en büyük zenginliğimizdir. Bu vatanı bize vatan yapan Türk kadınlarıdır. Başarısı, emeği, azmi ve düşleri ile başkalarına da cesaret ve ilham veren bütün kadınlara gönülden teşekkür ediyorum" dedi.


 

Sporcu Kategorisi’nde Dilara Yücel, Sosyal Sorumluluk Kategorisi’nde Rabia Öztürk, Akademisyen Kategorisi’nde Prof.Dr. Selma Metintaş, Okul Müdürü Kategorisi’nde Serpil Kılıç Cebeci, Sağlıkçı Kategorisi’nde Özlem Uzunkulak, Yerel Yönetici Kategorisi’nde Eda Yıldırım ve Sibel Akın, Bürokrat Kategorisi’nde Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu olmak üzere 15 kadın ödül aldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@