banner163

Emine Nur Günay: "Eskişehir sağlık üssü oldu"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Eskişehir Şehir Hastanesi’nin şehir için çok büyük bir kazanım olduğunu ve Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta kalite değerlendirmesinde 100 üzerinden 98.91 puan aldığını belirtti.

HAYAT 12.08.2022, 08:16 12.08.2022, 08:53
Emine Nur Günay: "Eskişehir sağlık üssü oldu"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Eskişehir Şehir Hastanesi’nin şehir için çok büyük bir kazanım olduğunu ve Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta kalite değerlendirmesinde 100 üzerinden 98.91 puan aldığını belirtti. 

Prof. Dr. Günay paylaşımında ek olarak, Eskişehir Şehir Hastanesi’ni şehre kazandıran başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Prof. Dr. Nabi Avcı'ya ve Sağlık Bakanlığı'na teşekkürlerini sundu. 

Eskişehir Şehir Hastanesi 2018’den itibaren 7 milyon kişiye hizmet verdiğini belirten Günay bir sonraki paylaşımında,"Eskişehir Şehir Hastanesi Sağlık Bakanlığı'nın sağlıkta kalite değerlendirmesinde 100 üzerinden 98.91 puan aldı. Başhekimimiz Dr.Yaşar Bildirici’nin şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz, minnettarız" ifadelerine yer verdi. 

Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi'nin başarısına da değinen Günay, "Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve 3. Basamak hastane onayı verilen ilk hastane oldu. Başhekimimiz Dr. Mustafa Karagülle’nin şahsında tüm sağlık çalışanlarımızı tebrik eder,hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yunus Emre Devlet Hastanesi - Eskişehir sınırlarındaki Hastane

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@