Emirdağ Belediyesi duyurdu! Hafta sonları servis hizmeti başlıyor

Emirdağ Belediyesi duyurdu! Hafta sonları servis hizmeti olacak...

HAYAT 25.04.2024, 16:56 25.04.2024, 17:01
Emirdağ Belediyesi duyurdu! Hafta sonları servis hizmeti başlıyor

Emirdağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Emirdağ Millet Bahçesi'ne ulaşımın kolaylaştırılması için Emirdağ Millet Bahçesi’ne hafta sonları servis hizmeti başlatılacağı açıklandı.

Servis hizmeti ile Emirdağlıların belirlenen saatlerde Cumhuriyet Meydanı Otoparkı'ndan servislerle Emirdağ Millet Bahçesi'ne rahatça gidip gelebilecekleri ifade edildi. 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da yaptığı açıklamada, "7’den 70’e her kesime hitap eden, şehrin cazibe merkezi haline dönüşmüş Emirdağ Millet Bahçesi'nin yoğun ilgi görmesinden oldukça memnunuz. Vatandaşlarımızın kapısından girdiği andan itibaren sıkılmadan vakit geçirebileceği bir yaşam alanı olan Emirdağ Millet Bahçesi'ne, hemşerilerimizin daha kolay ulaşabilmeleri için hafta sonları servis hizmeti sağlıyoruz. Kadim Şehrimizin en önemli açık hava mekânlarından olan Emirdağ Millet Bahçemiz vatandaşlarımızı bekliyor" dedi. 

Servis saatleri şu şekilde açıklandı:



 

Yorumlar (1)
Sait saglam 1 hafta önce
Cunku ben a emirdagl geldim bir otogarlnlz yok nedeni şu bekleme salonu bile yok Avrupa başkentinde yakışmıyor goruce üzüldüm ulaslml zor oraya belirli saatlerde dolmuş olmasl lazlm ve taksi bile yoktu aynl zamanda tuvaletler pisti utandım yanımdaki yaban cl insanlarln yanlnda

Gelişmelerden Haberdar Olun

@