Erol Ayyıldız'dan anlamlı veda: Bir Eskişehirli olarak ayrılıyorum...

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir'e anlamlı bir mesajla veda ederek yeni görevine başladı.

HAYAT 27.06.2023, 19:16 27.06.2023, 19:32
Erol Ayyıldız'dan anlamlı veda: Bir Eskişehirli olarak ayrılıyorum...

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yayımladığı mesajla görevine veda etti.

Eskişehir’de 3 yıl boyunca Vali olarak görev yapan Erol Ayyıldız, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürü olarak atandı. Yeni görevi ile birlikte Eskişehir Valiliğinden ayrılacak olan Ayyıldız, yayımladığı mesajla Eskişehirlilere veda etti.

"Kuruluşun Şehri Eskişehir’e hizmet etmekten büyük bir onur duydum"

 Eskişehir’e ve Eskişehirlilere hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyduğunu dile getiren Ayyıldız, veda mesajında şunları kaydetti:
“Çok kıymetli Eskişehirli hemşehrilerim, 10 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanmış olduğum Eskişehir Valiliği görevinde yaklaşık 3 yıl boyunca bu güzide şehrin ve sizlerin hizmetinde olmanın gururunu yaşadım. Pek çok farklı medeniyete ev sahipliği yapmasının yanında Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin de atıldığı Kuruluşun Şehri Eskişehir’e hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumu da ayrıca belirtmek isterim.
Görev süremiz içerisinde vatandaşlarımızla birebir görüşerek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projelere imza attık. Başarılı her çalışma birlik ve beraberliğimizin bir ürünüdür. Bu çalışmalarda bana yardımcı olan tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, askerî erkâna, kıymetli meslektaşlarım vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, emniyet ve jandarma teşkilatımıza, değerli yargı mensuplarımıza, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, İl müdürlüklerimize, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasetçilerimize, iş adamlarımıza, ulusal ve yerel basın mensuplarımıza ve özellikle siz değerli Eskişehirli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum."

"Bir Eskişehirli olarak ayrılıyorum..."

"Gönlümüzde müstesna bir yer edinen Eskişehir Valiliğinden bir Eskişehirli olarak ayrılıyorum. Emniyet Genel Müdürü ve Erol Ayyıldız olarak vatanımıza en güzel şekilde hizmet etmenin azim ve kararlılığı ile gönlümüz her zaman sizlerin ve aziz milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir. ‘Halka hizmet Hakka Hizmettir’ düsturuyla çıktığımız bu yolda Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz.”

Yayımladığı veda mesajında vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlamayı unutmayan Erol Ayyıldız, şu ifadelere yer verdi:
“İçinde bulunduğumuz mübarek günler vesilesi ile de kulluğun, şükrün ve paylaşmanın bir ifadesi olan Kurban Bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyor, helallik diliyorum. Selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@