ESKİ'den açıklama: İçme suyu hattı yenilendi

ESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Tepebaşı'ndaki Cumhuriyet Mahallesi’nde içme ve kullanma suyunu sağlayan hat yenileme çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

HAYAT 13.07.2022, 21:33
ESKİ'den açıklama: İçme suyu hattı yenilendi

ESKİ Genel Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde içme ve kullanma suyunu sağlayan hat yenileme çalışmalarını tamamladığını açıkladı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), Tepebaşı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nin içme ve kullanma suyu ihtiyacını sağlayan kaynak suyu hat yenileme çalışmalarını tamamladı. 

ESKİ Genel Müdürlüğü,'nden yapılan açıklamada, zamanla ekonomik ömrünü yitirmiş ve su kaybına neden olan içme ve kullanma suyu hatlarını yenileme çalışmalarının devam ettiği, bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi’nde 2 kilometrelik içme ve kullanma suyu hattı yenilendiği belirtildi. 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Halil Yavuzel, “Mahallemizde uzun süredir yaşanan sorunumuz ESKİ’ye müracaatımız ile kısa sürede çözüldü. Yapılan çalışmalar ile mahallemizin içme ve kullanma suyu ihtiyacını sağlayan hat yenileme çalışması ile su kayıplarımız ortadan kalkmış oldu, yapılan çalışmalardan çok memnunuz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@