ESKİ: Hatanın bizimle ilgisi yok, harekete geçtik

Odunpazarı'nda Dede Mahallesi'nde yaşanan sorunla ilgili ESKİ yetkililerinden açıklama geldi...

HAYAT 19.04.2022, 19:34 20.04.2022, 15:44
ESKİ: Hatanın bizimle ilgisi yok, harekete geçtik

Eskişehir’de Odunpazarı'nda Dede Mahallesi Muhtarı Ömer Saraçlar, bir haber ajansına yaptığı açıklamada, metruk bir binanın belediye tarafından yıkımı esnasında patlatılan rögar borusunun tamir edilmemesinin mahallede kötü kokuya ve görüntüye neden olduğunu belirten açıklamalarda bulunmuştu. Muhtar Saraçlar  “Gelen koku ve pislik nedeniyle vatandaşların defalarca şikayette bulunmasına rağmen belediye tarafından hala yapılmadı" demişti. 

Konuyla ilgili medyamidas.com'a ulaşan ESKİ yetkilileri, şimdiye dek konuyla ilgili bir şikayet almadıklarını ve haberimiz sonrasında konudan haberdar olduklarını, olayla ilgili ekiplerin tespitte bulunmak üzere bölgeye gittiklerini ifade ederek, bölgede yapılan tespitte söz konusu sorunun kanalizasyon ile ilgili olmadığının belirlendiğini, patladığı belirtilen borunun bir şahsa ait PVC boru olduğunu, boruyu patlatan kişiyle de irtibata geçildiğini ifade ettiler. 

ESKİ yetkilileri, yaşanan sıkıntının ESKİ'nin bir çalışmasından kaynaklanmadığını ancak konuyla ilgili harekete geçildiğini ve sorunun yaşanmasına neden olan firmayla irtibata geçildiğini, firmanın konuyla ilgili çalışma yapacağını belirtti.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@